marți, 8 decembrie 2009

Shop for fun not for others, shop for you..


Eu cred ca shoppingul trebuie facut independent ..cu tot ce presupune acest lucru....Am fost cu prietene la cumparaturi , colege, cu altii sau pentru altii , am fost si cu prietenul insa cel mai bine m-am simtit cand am fost singura..Fara sfaturi( cu asta iti sta bine , cu asta nu prea, rochia asta te face scunda), fara lamentari( mai ai mult? , cat mai stam?) si fara constrangeri. Cand esti singura ai timp doar pentru tine: daca vrei sa stai o ora intr-un singur magazin poti sa o faci, daca vrei doar sa arunci o privire fugitiva o faci, daca nu ai chef sa intri in anumite magazine pentru ca dezaprobi atitudinea unor vanzatoare, nu intri. Vedeti..E mai bine de una singura .Nu am inteles niciodata reticienta unora de a merge la shopping singure...insa cand se duc cu cineva mereu par nemultumite..

Un alt aspect important mi se pare cum te imbraci cand te duci la cumparaturi?? Comod...logic...Nu insa pentru toti.La noi, a te duce in mall sau la shopping presupune o adevarata iesire in societate: tocuri cat mai inalte si evident incomode , pantaloni semiluciosi, rochite office si atitudine de club. Te duci la shopping ca sa te simti bine sa iti cumperi ce iti place sau ceea ce cauti sau pur si simplu ca asa ai tu chef..Pai, atunci iti iei o pereche de jeans( pot fi si de firma daca tii neaparat) , un tricou lejer si niste conversi ..a, si portofelul( al tau sau al iubitului dupa caz) ..de preferabil al tau pentru a evita discutii..

Cand te duci la shopping? Cand vrei sau ai timp ar zice multi..Da, e si asta adevarat..insa sfatul meu e sa te duci cand stii ca sunt cat mai putini oameni , de preferat in timpul zilei cand marea majoritate sunt la serviciu. In felul acesta eviti aglomeratia si nu risti sa te enervezi..ca doar te duci sa te simti bine...nu?

Unde mergem shopping? Unde e mai ieftin am fi tentati acum pe criza asta sa spunem..hihihi..Cred ca cel mai eficient este intr-adevar in mall sau in marile centre comerciale. Desi nu sunt fan al acestora trebuie sa recunosc ca ai multe optiuni , la indemana, fara sa fii nevoit(a) sa te deplasezi dintr-o locatie in alta..Dar nu trebuie facuta o regula din asta. Poti sa vezi online ce ti-ar placea..iti faci o lista cu magazinele si pornesti la drum..Mie imi plac mult boutiqurile..sunt foarte cochete si gasesti adesea lucruri deosebite, unice...O alta intrebare legata tot de locatie este daca faci shopping la noi sau in afara? Eu spun ca ambele variante , daca ceea ce gasesti e pe gustul tau si nu al altora ...Eu am gasit lucruri frumoase si la noi si in afara...Aici nu cred ca e o regula..


Sper ca v-am ajutat macar asa putin...Spor la cumparaturi si nu uitati shop for fun not for others shop for you...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu